Hvis du sliter med noe inni deg, eller ønsker hjelp med barn, skole, familie og nære relasjoner, økonomi og jobb, kropp og helse, er Anne-Marit den rette personen å gå til.

 

Hun jobber på en helt fantastisk måte, og jeg garanterer deg at du får den hjelpen du trenger. Hun er en av de snilleste og herligste menneskene jeg har møtt i hele mitt liv, så anbefaler hun på det sterkeste!

Jeg er så glad for at det finnes slike mennesker som Anne-marit, som virkelig kan hjelpe andre.

– Linni Meister

Se blogginnlegg

Da Karina fikk urinveisinfeksjon forsto hun ikke at det skyldtes stress på jobben. Ved hjelp av kinesiologi innså hun sammenhengen og ble kvitt både infeksjon og stress

– NU nr. 42 - 06

Les artikkelen

Evy hadde ikke hatt en god natt på åtte år, da hun bestemte seg for å prøve kinesiologi. Siden har hun sovet hver eneste natt - og fått et helt nytt liv

– NU nr 12-10

Les artikkelen

Hvem hadde trodd at livsutfordringer og stress kunne være gøy å jobbe med?! Jo, den som møter Anne-Marit. Hun møter deg med det største sjarmerende og avvæpnende smilet du kan tenke deg. Uansett hva utfordringen er, sier hun "Åh, så spennende" eller "Oi, dette blir morsomt å finne ut av!" Utfordringer er til for å overvinnes og mestres. Hun har hjulpet meg med både skrivesperre og sønvløshet. Jeg anbefaler henne på det varmeste.
Rebecca Lind

Å oppeve Anne-Marit live er helt fantastisk! Litt skummelt også faktisk, hun finner ut hvor skoen strykker bokstavelig talt, i mens jeg bare ligger der og tar imot og gjør som jeg får beskjed om. Deilig når hun geleider meg ut av mine inngrodde, vante oppfatninger om hvordan ting er trist og vanskelig og alt det andre surret som oppstår mellom ørene, og som setter seg som vondter i muskler og ledd. Alle burde hatt en Anne-Marit i livet sitt!
Monica Lindahn

Vil anbefale Anne-Marit på det varmeste. Hun er seriøs, flink og faglig dyktig. Hun finner fort ut hva som feiler deg og retter opp ubalansen. Du føler deg godt ivaretatt.
Inger Lise Svendsen

Anne-Marit er min livscoach. Særlig når livet er vanskelig, æ står fast, eller valg skal taes- da vet æ hvor æ får best hjelp. Det er hos denne eiegode damen. Hun hjelper mæ med å forstå og finne veien videre. Hennes behandlinger er effektive og lite tidkrevende. Æ har anbefalt henne til familie og venner i årevis, og alle er vi enige om at livet alltid blir mye bedre etter hjelp fra Anne-Marit.
Vibeke Nilsen

Tidlig morgen hjemme, varm kaffe og aviser. Rundt meg er alt som det pleier å være. Men noe har skjedd med meg. Jeg er avslappet, glad, smiler for meg selv, er full av energi og gode tanker. Angsten som har slitt meg ut, de negative tankene som ikke slipper taket, det selvpålagte stresset, - er borte! Er det mulig? Hva har skjedd? Jeg er realistisk og kritisk, tror ikke på mirakler og uforklarlige ting. Anne-Marit utfører ikke mirakler, det bare føles sånn! Jeg anbefaler timer hos henne på det varmeste, skulle ønske jeg hadde kjent til denne behandlingen før.  
Reidunn Bergstrøm

Kunnskapsrik og engasjert nevrotrener! Utmerkede resultater! Kan anbefales.  
Marianne E Henne

Jeg fikk tilbake ro og god hukommelse.  Behandlingsformen er effektiv og topp!
Sylvia

Tusen takk Anne-Marit! Etter første og andre møte har du allerede hjulpet både meg og sønnen min til å se sammenhenger, finne løsninger og forstå oss selv. Med din klokskap, varme og din dyktighet ser du både i nåtid fortid og fremtid. Vi gleder oss til neste møte!
Lene Margrethe

Anne-Marit er veldig flink med barn! Humor og rask behandling passer perfekt på rastløse barn! Min sønn på 10 år får god hjelp til hodepine og smistrivsel på skolen. Han har selv lyst til å dra til Anne-Marit.
Mari Gulli

Hva skal man si....over en god del år har jeg hatt gleden av å ha Anne-Marit som en helt sentral hjelper i motbakke og i tillegg som guide når livet smiler.
Uansett fase og hvor jeg er, så finner Anne-Marit frem, gir retning, klarer ut og i sum gir meg balanse og evnen til å tro på meg selv, ta riktige og gode beslutninger og ha et bedre liv.
Tenk om jeg hadde kunne ha en slik kilde til støtte tidligere i livet....det hadde vært spennende og berikende, helt garantert. Jeg kan anbefale henne på det varmeste og selv om jeg nå er 58 år så tror jeg at jeg har mine beste år foran meg, takket være Anne-Marit!
Petter 

Behandlingene hos Anne-Marit er, uten tvil, en av de beste investeringer jeg har gjort for kropp og sinn. Og for hver gang jeg har vært der sitter jeg igjen med en vanvittig ydmykhet over hvordan kroppen vår fungerer, hvor perfekt sammenkoblet det mentale og fysiske er, og hvor utrolig glad jeg er for å ha blitt introdusert for denne dama. Jeg kan ikke en gang begynne å ramse opp alt hun har hjulpet meg med, og utviklingen jeg har hatt siden min start hos henne. Tusen takk!
Silje Marielah 

Å oppleve Anne-Marit live er helt fantastisk! Litt skummelt også faktisk; hun finner ut hvor skoen trykker bokstavelig talt, i mens jeg bare ligger der og tar imot og gjør som jeg får beskjed om. Deilig når hun geleider meg ut av mine inngrodde, vante oppfatninger om hvordan ting er trist og vanskelig og alt det andre surret som oppstår mellom ørene og som setter seg som vonder i muskler og ledd. Alle burde hatt en Anne-Marit i livet sitt!
Monica L.

Anne Marit er min livscoach. Særlig når livet er vanskelig, æ står fast, eller valg skal taes - da vet æ hvor æ får best hjelp. Det er hos denne eiegode damen. Hun hjelper mæ med å forstå og å finne veien videre. Hennes behandlinger er effektivt og lite tidkrevende. Æ har anbefalt henne til familie og venner i årevis , og alle er vi engie om at livet alltid blir mye bedre etter hjelp fra Anne-Marit!
Vibeke Nilsen

Tidlig morgen hjemme, varm kaffe og aviser. Rundt meg er alt som det pleier å være . Men noe har skjedd med meg. Jeg er avslappet, glad, smiler for meg selv, er full av energi og gode tanker. Angsten som har slitt meg ut, de negative tankene som ikke slipper taket, det selvpålagte stresset, - er borte! Er det mulig? Hva har skjedd?
Jeg er realistisk og kritisk, tror ikke på mirakler og utforklarlige ting. Anne-Marit utfører ikke mirakler, det bare føles sånn! Jeg anbefaler timer hos henne på det varmeste, skulle ønske jeg hadde kjent denne behandlingen før. Jeg fkk vite om den av min trener på helsestudio. Jeg sprer gjerne budskapet. Det funker!
Reidunn B.
Omtale av selvutviklingskurs

En fantastisk kurshelg med mye lærdom og avsløringer jeg har gjemt godt for meg selv. Anne-Marit Wedøe du er en kjempedyktig instruktør.
- Hanne Svanberg Oddenes, Sandefjord

Det var en tid før kurset og en helt annen tid etterpå. Nå har jeg masse engasjement, motivasjon og tørr å synes. Du ga mye god veiledning og var flink til å hjelpe meg å se mine sterke sider. Jeg anbefaler kurset på det varmeste.

- Hanne Svanberg Oddenes, Sandefjord

Jeg følte meg usikker. Du lært meg at jeg kan være stolt av meg selv. Flott at du fulgte oss opp i ettertid med råd og vink

- Beate Nørberg, Andebu

Aktiv og resultatorientert behandling som gir deg klare tanker og indre ro